Om oss

Traume Ridsällskap bildades 2013 och består idag av ca 250 medlemmar. Våra medlemmar är i alla åldrar och alla har sitt stora hästintresse gemensamt. Det är allt ifrån tävlingsryttare på hög nivå till nybörjare på någon av ridskolorna i Traume eller Sanda, som vi båda samarbetar tätt med. Kanske är det just bredden som skapar känslan och dynamiken! Vill du bli medlem, gå in på medlemssidan och fyll i dina uppgifter!

Till klubben finns tre diplomerade hopptränare knutna; Gill Pettersson som också driver Traume Ridskola, Jan Larsson som håller träningar främst i ridhuset i Traume och Mathilde Ahlburg som har sin verksamhet på Sanda Ridskola.

Traume Ridsällskap arbetar hela tiden för att utveckla klubben för medlemmarnas bästa och vara aktiva i utvecklingen av ridsporten på Gotland i stort.

Två gånger om året arrangerar vi hopptävlingar på den stora gräsbanan i Traume, tävlingar som är både uppskattade och välbesökta! Stoltast är vi i detta sammanhang kanske över det stora engagemang som finns bland våra medlemmar i samband med våra tävlingar, något som verkligen lyfter klubbkänslan!